HTML

abi utaz

Elmentem északra délre, mert itt nekem túl nagy a meleg van.

Friss topikok

  • annagramma: :-PP ! (2011.07.30. 22:11) Egy kis Leipzig
  • berlin_mount: Hehe, nem tetszett még arról a mondásról hallani, hogy: Berlin az a város, amit Németország vesz k... (2011.07.23. 19:17) Berlin még egy kicsit

Címkék

2011.07.14. 19:33 abi

Lengyeleim, olaszok, amik, magyarok

Ugye meg nem mentem sehova este, de a kovetkezoket sikerult begyujtenem:

Egy lengyel bankar, aki bejarta a fel vilagot meg dolgozott mar vagy ot orszagban meginterjuvolta nekem a fel buszmegallot, hogy hol kell leszalnom. (Igazabol a buszmegallo nepe onkent szalt be a dologba) Aztan meg meselte, hogy az apja vagy 10 evet dolgozott Budapesten. Baratok jottek ide, ok is mentek idonkent oda. Egyszer csak az apuka meglepetesszeruen bemutatott valami kislanyt akirol kiderult, hogy a srac huga.

Na ot meg sikerult lehuzni buszjegyre is, mert nem volt aprom.

 

Egy motoros banda kisvardarol. Oket a sobanyaban szerezereztem. Zakopanibol csillagturaznak a kornyekre. Valami reszben vasutas banda. Ok szerettek, pedig mar rovid a hajam is.

 

Ket 50-es holgy, az egyik amerikai a masik olasz. Na oket is sikerult lehuzni buszjegyre, mert meg mindig nem volt aprom. Na az mar ego volt. Nem is ez a vicces. A vicces, hogy ezek ketten mukorcsolya birok vilagversenyeken. Onnan ismerik egymast. Meg sosem jartak egymasnal, de folyton egyutt mennek utazni. Kurva sokat utaznak, ami azt illeti.

Dob az egyik egy telefont, hogy itt vagyok a kontinensen, nem csatlakoznal. Az meg: de megnezem, van-e oda fapados.

 

Elvagyok...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://keurail.blog.hu/api/trackback/id/tr373067987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása